لازم به ذکر است که مدیریت عامل محترم شرکت نوشداروی توسن سلامت آقای دکتر هادی غلامی مولف کتاب ((شرحی برمبهمات علوم پایه قانون)) با سوابق درخشان تدریس مزاج شناسی و مبانی طب سنتی  حداقل سه سال در دانشگاه هاشمی نژاد وابسته به جهاد کشاورزی و ۱۵ سال آموزش حرفه ای جامعه عطاران اتحادیه گیاهان دارویی مشهد که به طور مستقیم و جدی، قبل از تاسیس شرکت، مشغول به ویزیت بیماران و درمان آن ها با استفاده از اقدامات طب سنتی بوده اند.

لذا می توان گفت که فرمول و فرآورده ها ی عرضه شده و به ثبت رسیده از این شرکت با پشتوانه ی ۱۵ ساله مصرف بر روی نمونه های ابتدا حیوانی و سپس  انسانی در اختیار مردم عزیز و شریف قرار گرفته است. بنیانگذار و مدیران شرکت همواره کوشیده اند تا در راستای هدفی تجربی-علمی بتوانند منابع ارزشمند سرزمین ایران را به باور جوانان عزیز و نسلهای آینده این مرز و بوم برسانند.

معرفی شرکت هلسی

(شرکت نوش داروی توسن سلامت)

بعد از سال ها تحقیقات و پژوهشهای علمی ـ عملی سرانجام در سال ۱۳۸۲ “شرکت نوشداروی توسن سلامت” به ثبت رسید و افتخار شایان خدمات صادقانه را پیدا کرد. و از آنجا که اعضای تشکیل دهنده این شرکت کارشناس، پزشک و متخصص بوده اند با گزینش بهترین گیاهان و با در نظر گرفتن دُزاژ مناسب از مواد مؤثره آنها و پیش بینی حالات و اخلاط و امزاج مختلف در بیماران و همچنین اطلاع از سایر دانش های وابسته به طب سنتی و پزشکی جدید توانسته است محصولاتی را ارائه نماید که تأثیرات مثبت و قابل توجهی برای حل مشکلات مردم از خود نشان دهد و گامهای مؤثری در جهت خدمت به خلق و حل معضلات درمانی در سایه استفاده از حکمت موجود در گیاهان، از خلقت خداوند حکیم را بردارد.

چرا طب سنتی؟

تجربه نشان داده است که فرد بیمار و مددجو برای حل بحران جاری خود به هر شیوه و اقدام درمانی روی می آورد، سابقا دیدگاه مردم نسبت به مصرف گیاهان وفرآوری های دارویی آن ها، محدود به جوشانده، عرقیجات و چای گیاهی و … بود ولی باگذشت زمان و مشاهده ی عوارض  نامطلوب داروهای شیمیایی و صرف هزینه های بالا در درمان، تدریجا مردم به ارزش ها وحکمت های نهفته در گیاهان پی برده و با تغییر در فرهنگ مصرف آنها  و مقایسه بین مزایا، رویکرد جدیدی را اتخاذ کردند. گیاهان ذخائر حکمت های دارویی هستند که مصرف آنها هم به عنوان غذا هم به عنوان دارو با هزینه ی کمتر، اثر بهتر، در دسترس بودن، بدون عوارض غیر قابل پیشگیری امروز به عنوان گزینش برتر و اصلح مطرح است.

گذری بر طب در ایران باستان وطب اسلامی

ارکان طب در ایران باستان، چهار قوه ی حرارت، رطوبت، یبوست، و برودت بود که امتزاج آنها را مزاج می نامیدند. و با اعتدال این قوا، سلامتی در بدن تعریف میشد آنها رطوبت وحرارت را مذکر و آب و زمین، درخت و ماهی را مونث می پنداشتند البته باید اذغان داشت که طب در تمدن ایران نسبت به سایر تمدن های چین ، بابل ، هند  و آشور و … از جنبه های خرافی کمتری برخوردار بود. وشاید به همین علت هم بود که با ظهور اسلام  بزرگترین دانشمندان و بیشترین شکوفایی را تمدن ایران به خود اختصاص داد.

 

اسلام با قدرت وحیانی اش ریشه های خرافات را که با اعتقادات انسان ممزوج شده بود سوزانید و مفاهیم اصیل، حقیقی و راستین را در قلوب انسانها به باور رسانید و روحِ اصالت، استشفا و مصونیت را به کالبد فیزیکی و بی جان طب دمید. ذخائر غنی بجامانده از فرمایشات ملکوتی پیامبر(صلی الله علیه و آله وسلم) و ائمه معصومین (علیهم السلام) در عرصه پیشگیری، تغذیه، اعم از خوراکی ها و نوشیدنیها، حجامت، فصد، امساک بیمار در بیماری، اعصاب و روان و وسواس و…. در طول ۲۵۰ الی ۳۰۰ سال شاهراه و مسیر  اصلی طب را تبیین نمود.

 

میراث های حدیثی موجب شد که  حکما و فرهیختگانِ مسلک طب بتوانند با امداد از آموزش های پزشکی ایشان و تجارب گرانبهایی که در طول قرن ها نسل به نسل به ارث برده بودند و مدال افتخار  پاسداری آن را به عهده داشتند، الگوی واقعی بهداشت،درمان وآموزش پزشکی را طراحی نمایند.